Advertisement

Trailer Assist – Volkswagen Challenge – Troufněte si na přívěs!

Trailer Assist – Volkswagen Challenge – Troufněte si na přívěs!

Díky technologii Trailer Assist od Volkswagen už nemusí být couvání s přívěsem žádná noční můra. S tímto asistentem snadno zaparkujete za všech okolností. Podaří se Milošovi, který několik let řídil náklaďák, zacouvat stejně dobře i bez jeho pomoci?
Couvali jste už někdy s přívěsem? Jak vám to šlo? Dejte nám vědět do komentářů!
Trailer Assist pomáhá řidiči při jízdě vzad a manévrování s přívěsem. Před parkováním je potřeba projet s přívěsem několika zatáčkami, aby jej systém mohl vyhodnotit a při couvání tak nabídl řidiči co největší manévrovací úhel. Po zastavení jej zapněte tlačítkem vpravo vedle řadící páky (umístění se u jednotlivých modelů může lišit). Zařaďte zpátečku, pusťte volant a řiďte se instrukcemi na displeji před sebou. Pomocí otočného knoflíku pro vnější zrcátka nastavujte směr přívěsu, kterým chcete couvat. Pokud stisknete otočný knoflík zrcátek směrem dozadu, vozidlo bude couvat v aktuálním směru přívěsu. Nezapomeňte pozorně sledovat okolí a po celou dobu ovládejte jenom plyn, brzdu a otočný knoflík zrcátek – na volant nesahejte!
👇 Sledujte nás také zde 👇
Oficiální web:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

volkswagen česká republika,volkswagen,volkswagen cz,trailer assist,asistenční systémy,automobily,volkswagen challenge,couvání s přívěsem,couvání,couvání s vlekem,couvání s vozíkem,couvání do kopce,jak couvat s vlekem,jak couvat,miloš knor,manuál,návod,volkswagen tiguan,tiguan,tiguan asistenční systémy,jak na trailer assist,volkswagen trailer assist,vw trailer assist,jak couvat s vozíkem,trailer assist vw,

Post a Comment

0 Comments